Skyttepaket Pistol MAX

1 495 kr/per - Totalt 50 skott

Här kommer du få testa Glock 44, Glocks allra första kaliber .22-pistol. Efter det så är det dags för Glock 17 9x19 mm, idag världens mest använda pistol av polis och militär. Glocken är även känd från klassiska filmer som t ex Jason Bourne-filmerna. Vi går sedan upp i kaliber till den klassiska patronen 45 ACP (Automatic Colt Pistol).

Vårt största paket! Här kommer du få testa Glock 44, Glocks allra första kaliber .22-pistol. Efter det så är det dags för Glock 17 9x19 mm, idag världens mest använda pistol av polis och militär. Glocken är även känd från klassiska filmer som tex Jason Bourne-filmerna. Nästa vapen är en pistol från Tyskland som heter Sig Sauer P226. Den används bland annat som tjänstevapen av svensk polis. Även detta vapen är kaliber 9x19 mm. Vi går sedan upp i kaliber till den klassiska patronen 45 ACP (Automatic Colt Pistol). Det är en patron som hängt med sedan 1900-talets början och som är känd för sina goda egenskaper. Vapnet vi skjuter är detsamma som Fantomen – en Colt M1911. Därefter är det dags för en klassisk "MADE IN USA"-revolver, Ruger GP100 med kaliber 357 Magnum.

Nu är det dags att gå upp till dom riktigt grova kalibrerna. Känn hur pulsen ökar och hur adrenalinet börja pumpa i kroppen!

Ruger Super Redhawk med kaliber 44 Magnum som är den klassiska kalibern från de gamla Dirty Harryfilmerna med Clint Eastwood. Vi avslutar med att ni får skjuta ett fullt magasin med Glock 17.

Hämmerli X-esse

Hämmerli X-esse, är en tysk tillverkad tävlingspistol i kaliber .22 LR. som huvudsakligen riktar sig till sportskytte.

0
Antal skott
Glock 22 kaliber

Glock 44

0
Antal skott

Glock 17

Glocks pistoler har tack vare sin tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

Sig Sauer P226

En halvautomatisk pistol med kaliber 9mm som tillverkas av SIGARMS i USA. Den är känd för sin goda kvalitet och pålitlighet och används av flera polis- och militärstyrkor runt om i världen.

0
Antal skott

Colt 1911

Är en automatpistol med kaliber 45 ACP. Den tillverkades först av Colt Manufacturing men är så populär så idag tillverkas modellen av flera vapentillverkare som gör sin egen version av vapnet. ”1911” i namnet hänvisar till att vapnet antogs till Förenta Staternas armé år 1911.

0
Antal skott

Ruger GP100 357 Magnum

Ruger GP100 är en serie-revolver från Sturm, Ruger i USA.
Revolvern togs i produktion 1985 och är konstruerad i stål. Den är tillverkade i kaliber .357 Magnum.

0
Antal skott

Ruger Super Redhawk

Ruger Super Redhawk 44 Magnum med den klassiska kalibern från dom gamla Dirty Harry-filmerna med Clint Eastwood.

0
Antal skott

Ruger 454 Casull

Ruger Super Redhawk Alaskan 454 Casull ”Björn dödaren” är ett revolver som kom ut på marknaden 2005, vapnet är ett självförsvars vapen mot stora vilda djur exempel isbjörnar.

0
Antal skott

Glock 17

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

Om upplevelsen

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse!
Viktigt! Du måste vara på plats 15 minuter innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

För mera information samt för att boka besök vår hemsida thetarget.se alternativ ring 08-7269600 eller mail info@thetarget.se

För mer information kontakta oss

Boka

Se fler paket

ZVS P20

ZVS P20 är en pistol från Slovakien framtagen som ett tjänstevapen för polis men som även har blivit ett populärt sportskyttevapen med kaliber 9X19 mm

0
Antal skott