fbpx

Skyttepaket MAX

1495 kr/per - Totalt 54 skott

Vårt största paket! Här kommer du att få testa Hämmelie kaliber 22 Lr tävlingspistol som tillverkas i Tyskland av legendariska Carl Walther Waffen, efter det så är det dags för Glock 17 9X19 mm pistol idag världens mest använda pistol för polis och militär, Glocken är även känt från klassiska filmer som exempel Jason Borurne filmerna.

Nästa vapen är en pistol från Slovakien som heter P20 framtagen som ett tjänstevapen för polis men som även har blivit ett populärt sportskyttevapen även detta vapen är kaliber 9X19 mm, efter detta så går vi upp i kaliber till den klassiska patronen 45 ACP (Automatic Colt Pistol) en patron som hängt med sedan 1900 talets början och som är känd för sina goda egenskaper, vapnet vi skjuter är en modern klassiker Heckler&Koch HK45 en pistol framtagen bland annat för US Navy Seals. Därefter så kommer du att få testa en klassisk MADE IN USA revolver Ruger GP100 med den klassiska kalibern 357 Magnum.

Nu är det dags att gå upp till dom riktigt grova kalibrerna känn din ökande puls och hur adrenalinet börja pumpa i kroppen! Ruger Super Redhawk 44 Magnum klassiska kalibern från dom gamla Dirty Harry filmerna med Clint Eastwood. Sista revolvern Ruger Super Redhawk Alaskan 454 Casull ”Björn dödaren” är ett revolver som kom ut på marknaden 2005, vapnet är ett självförsvars vapen mot stora vilda djur exempel isbjörnar. Nu kommer det smälla riktigt högt-håll i hårt! Som avslutning på det hela så kommer du nu att få skjuta ett fullt magasin med Glock 17 tävla mot dina vänner.Därefter så kommer du att få testa en klassisk MADE IN USA revolver Ruger GP100 med den klassiska kalibern 357 Magnum. Nu är det dags att gå upp till dom riktigt grova kalibrerna känn din ökande puls och hur adrenalinet börja pumpa i kroppen! Ruger Super Redhawk 44 Magnum klassiska kalibern från dom gamla Dirty Harry filmerna med Clint Eastwood. Sista revolvern Ruger Super Redhawk Alaskan 454 Casull ”Björn dödaren” är ett revolver som kom ut på marknaden 2005, vapnet är ett självförsvars vapen mot stora vilda djur exempel isbjörnar. Nu kommer det smälla riktigt högt-håll i hårt! Som avslutning på det hela så kommer du nu att få skjuta ett fullt magasin med Glock 17 tävla mot dina vänner.

Dessa pistoler kommer du att använda

Hämmerli X-esse

Hämmerli X-esse, är en tysk tillverkad tävlingspistol i kaliber .22 LR. som huvudsakligen riktar sig till sportskytte.

0
Antal skott

Glock 17

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

Pistol Colt 1911

0
Antal skott

Ruger Super Redhawk

Ruger Super Redhawk 44 Magnum klassiska kalibern från dom gamla Dirty Harry filmerna med Clint Eastwood.

0
Antal skott

Ruger Super Redhawk Alaskan 454

0
Antal skott

HECKLER&KOCH MP5

Arbetet började redan på 1960-talet under projektnamnet Project 64. Vapnet fick sedermera sitt officiella namn HK54 där femman står för vapentypen, i detta fall kpist, och fyran för kalibern, 9 × 19 mm Parabellum. Två år senare presenterades vapnet, men det var inte förrän den tyska gränspolisen lade den första beställningen som den fick namnet MaschinenPistole 5, alltså MP5

0
Antal skott

Om upplevelsen

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse! Viktig information Du bör vara på plats 15 min innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

För mera information samt för att boka besök vår hemsida thetarget.se alternativ ring 08-7269600 eller mail info@thetarget.se

Boka

Se fler paket

GÖMD. ZVS P20

ZVS P20 är en pistol från Slovakien framtagen som ett tjänstevapen för polis men som även har blivit ett populärt sportskyttevapen med kaliber 9X19 mm

0
Antal skott

GÖMD. Ruger 454 Casull

Ruger Super Redhawk Alaskan 454 Casull ”Björn dödaren” är ett revolver som kom ut på marknaden 2005, vapnet är ett självförsvars vapen mot stora vilda djur exempel isbjörnar.

0
Antal skott

GÖMD. Ruger GP100

Ruger GP100 är en serie revolver från Sturm, Ruger i USA.

Revolveren kom i produktion 1985. Den är konstruerade i stål. Den är tillverkade i kaliber .357 Magnum och är anpassad för skjutas på skjutbana.

0
Antal skott

GÖMD. Heckler & Koch HK45

Heckler&Koch HK45 en pistol framtagen bland annat för US Navy Seals. Kalibern är 45 ACP (Automatic Colt Pistol) en patron som hängt med sedan 1900 talets början och som är känd för sina goda egenskaper.

0
Antal skott
Translate »

Nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev när vi har något viktigt att berätta, det kan vara allt från nya upplevelser till kanonerbjudanden.