Skyttepaket PREMIUM

995 kr/per - Totalt 30 skott

Här kommer du få testa Glock 44, Glocks allra första kaliber .22-pistol. Efter det så är det dags för Glock 17 9x19 mm, idag världens mest använda pistol av polis och militär. Glocken är även känd från klassiska filmer som tex Jason Bourne-filmerna. Vi går sedan upp i kaliber till den klassiska patronen 45 ACP (Automatic Colt Pistol).

Här kommer du få testa Glock 44, Glocks allra första kaliber .22-pistol. Efter det så är det dags för Glock 17 9x19 mm, idag världens mest använda pistol av polis och militär. Glocken är även känd från klassiska filmer som tex Jason Bourne-filmerna. Vi går sedan upp i kaliber till den klassiska patronen 45 ACP (Automatic Colt Pistol). Det är en patron som hängt med sedan 1900-talets början och som är känd för sina goda egenskaper. Vapnet vi skjuter är detsamma som Fantomen – en Colt M1911. Därefter är det dags för en klassisk "MADE IN USA"-revolver, Ruger GP100 med kaliber 357 Magnum. Känn adrenalinet pumpa i kroppen!

Dessa pistoler kommer du att använda

Hämmerli X-esse

Hämmerli X-esse, är en tysk tillverkad tävlingspistol i kaliber .22 LR. som huvudsakligen riktar sig till sportskytte.

0
Antal skott
Glock 22 kaliber

Glock 44 .22 LR

0
Antal skott

Glock 17 9mm

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

ZVS P20

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

Colt 1911

Är en automatpistol med kaliber 45 ACP. Den tillverkades först av Colt Manufacturing men är så populär så idag tillverkas modellen av flera vapentillverkare som gör sin egen version av vapnet. ”1911” i namnet hänvisar till att vapnet antogs till Förenta Staternas arme år 1911.

0
Antal skott

Heckler & Koch HK45

Heckler&Koch HK45 en pistol framtagen bland annat för US Navy Seals. Kalibern är 45 ACP (Automatic Colt Pistol) en patron som hängt med sedan 1900 talets början och som är känd för sina goda egenskaper.

0
Antal skott

Ruger GP100 357 Magnum

Ruger GP100 är en serie revolver från Sturm, Ruger i USA.
Revolveren kom i produktion 1985. Den är konstruerade i stål. Den är tillverkade i kaliber .357 Magnum.

0
Antal skott

Om upplevelsen

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse!
Viktigt! Du måste vara på plats 15 minuter innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

För mer information kontakta oss

För mer information samt för att boka – besök vår hemsida thetarget.se alternativt ring 08-7269600 eller mail info@thetarget.se

Boka

Se fler paket