Skyttepaket PREMIUM

995 kr/per - Totalt 30 skott

Här kommer du få testa Glock 44, Glocks allra första kaliber .22-pistol. Efter det så är det dags för Glock 17 9x19 mm, idag världens mest använda pistol av polis och militär. Glocken är även känd från klassiska filmer som tex Jason Bourne-filmerna. Vi går sedan upp i kaliber till den klassiska patronen 45 ACP (Automatic Colt Pistol).

Dessa pistoler kommer du att använda

Glock 22 kaliber

Glock 44 .22 LR

0
Antal skott

Glock 17 9mm

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

Walther PPQ M2

Walther blev kända på sitt tillskott i James Bond filmerna och här är PPQ M2 den moderna tappningen. Våra PPQ:er använder kaliber .45 ACP och ger ett rejält tryck!

0
Antal skott

Om upplevelsen

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse!
Viktigt! Du måste vara på plats 15 minuter innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

För mer information kontakta oss på info@thetarget.se eller 08-726 96 00

Se fler paket