fbpx

Skyttepaket GLOCK

1195 kr/per - Totalt 30 skott

Detta paket är för dig som tidigare har skjutit eller kanske bara vill testa ett vapen. Här får du chansen att skjuta med den nyaste generationens Glock pistoler som idag finns på marknaden. Våra är så kallade MOS pistoler med optiska riktmedel. Vilket gör det lätt för dig som skytt att träffa även om du skulle öka eldhastigheten. Detta paket är även perfekt för dig som vill testa om skyttesporten är en hobby som skulle passa just dig. Våra erfarna instruktörer komma ge dig tips och råd. Här gäller högsta koncentration och focus-Varmt välkommen!

Denna pistol kommer du att använda

Glock 17

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

Om upplevelsen

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse! Viktig information Du bör vara på plats 15 min innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

För mera information samt för att boka besök vår hemsida thetarget.se alternativ ring 08-7269600 eller mail info@thetarget.se

Boka

Se fler paket

Translate »

Nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev när vi har något viktigt att berätta, det kan vara allt från nya upplevelser till kanonerbjudanden.