fbpx

Skyttepaket GLOCK

1195 kr/per - Totalt 30 skott

Detta paket är för dig som har skjutit tidigare eller kanske bara vill testa ETT vapen. Här får du skjuta med den 5.e generationens Glock pistoler, de modernaste på marknaden. Våra är så kallade MOS pistoler med optiska riktmedel. Detta gör att det är lätt för dig som skytt att träffa även om du ökar eldhastigheten. Detta paket är även perfekt för dig som vill testa om pistolskyttesporten är en hobby som skulle passa dig. Våra erfarna instruktörer kommer ge dig tips och råd. Här gäller högsta koncentration och focus! Här gäller högsta koncentration och focus-Varmt välkommen!

Denna pistol kommer du att använda

Glock 17

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

ELLER

Sig Sauer P226

0
Antal skott

Om upplevelsen

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse! Viktig information Du bör vara på plats 15 min innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

För mera information samt för att boka besök vår hemsida thetarget.se alternativ ring 08-7269600 eller mail info@thetarget.se

Boka

Se fler paket

Translate »

Nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev när vi har något viktigt att berätta, det kan vara allt från nya upplevelser till kanonerbjudanden.