Skyttepaket Gevär 9mm

995 kr/per - Totalt 30 skott

Välj ett av dessa gevär

Schmeisser AR15

0
Antal skott

HECKLER&KOCH MP5

Arbetet började redan på 1960-talet under projektnamnet Project 64. Vapnet fick sedermera sitt officiella namn HK54 där femman står för vapentypen, i detta fall kpist och fyran för kalibern 9 × 19 mm Parabellum. Två år senare presenterades vapnet. Men det var inte förrän den tyska gränspolisen lade den första beställningen som den fick namnet MaschinenPistole 5, alltså MP5.

0
Antal skott

ELLER

ERMA MP40 Maskinpistol

Maschinenpistole 40 är en tysk kulsprutepistol som användes i stor skala av Nazityskland under andra världskriget. Ammunitionen som används till detta vapen är 9 mm Parabellum, en än idag vanligt förekommande pistolammunition.

0
Antal skott

ELLER

FAB Defense KPOS SCOUT

Med en konverteringssats förvandlas en vanlig Glock 17-pistol snabbt tilll en SMG, vilket gör vapnet lättare att hålla, sikta och hantera.

0
Antal skott

ELLER

Thompson

Thompson-kpisten, särskilt den tidiga M1921, hade en hög eldhastighet 1000 skott/minut). Den höga eldhastigheten i kombination med en tung avtryckare och en kraftigt lutande kolv gjorde att vapnet tenderade att stegra vid automateld.

0
Antal skott

ELLER

Scorpio

0
Antal skott

ELLER

Om upplevelsen

Gevärsskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse!
Viktigt! Du måste vara på plats 15 min innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

Boka

Se fler paket