The Target Gun Club – Mer än en upplevelse!

The Target Gun Club kanske är något för Dig som känner att du vill skjuta mer och oftare än bara komma till oss på nåt event eller ”prova på”. Vi har speciella, bokningsbara tider för just det. I alla nivåer. Från nybörjare till mer avancerade skyttar.

Vilka grundkrav ställs för att söka licens?

  • Du skall vara 18 år fyllda och EU medborgare.
  • Du skall ha innehaft medlemskap i en skytteförening i minst 6 månader, samt tränat skytte vid minst 12 tillfällen (fördelat på 2 tillfällen per månad under 6 månader).
  • Du skall uppfylla fordringarna för pistolskyttemärke i guld.
  • Du skall inneha pistolskyttekortet ”Grönt kort”.
  • Du skall ha behov av vapen för målskjutning, vilket föreningen intygar till Polismyndigheten.
  • Du skall vara lämplig att inneha vapen och utöva skytte, vilket polisen bl.a. prövar mot brottsregistret.
  • Ovanstående gäller för din första licens som skall vara för ett vapen i grupp C, d.v.s kaliber .22. Efter ytterligare 6 månader kan föreningen intyga behov för grövre vapen.

Utöver dessa grundkrav ställer vi ytterligare krav. Det är därför vi gärna vill veta mer om de som söker till oss. Börja därför din ansökan med att fylla i vårt formulär. Välkommen!

Intresserad?

Mejla intresseanmälan innehållande personbeskrivning till member@thetarget.se eller använd formuläret nedan.

3 + 15 =

Medlemsskap. Ansökan och villkor

Ansök genom att fylla i formuläret på den här sidan. Så noggrant som möjligt! Uppfyller du våra grundvillkor för medlemsskap kommer du att bli kallad för en intervju där vi går igenom alla förutsättningar. Nästa steg är ett genomförande av introduktionspass som bokas med en av våra instruktörer på en tid som passar. Om det går bra ges möjligheten att kunna börja utbildningen. Den sker löpande och är uppdelad i 2 steg. Rött och blått (se matrisen). Steg1(röd) omfattar 12 träningstillfällen. Tiderna är flexibla och bokningsbara online. Kostnaden för steg1 är 11880kr inkl 6%moms och är inte återbetalningsbar. Köpet genomförs i samarbete med Ecster, där du erbjuds flera olika betalningsalternativ.

Logga in som medlem

Här loggar du in som medlem och bokar tid.

Logga in

Translate »

Nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev när vi har något viktigt att berätta, det kan vara allt från nya upplevelser till kanonerbjudanden.