fbpx

Skyttepaket medium

695 kr/per - Totalt 21 skott

Detta paket passar nybörjare, svensexor eller för den som vill testa på sporten. Här kommer du att få testa Hämmelie kaliber 22 Lr tävlingspistol som tillverkas i Tyskland av legendariska Carl Walther Waffen, efter det så är det dags för Glock 17 9X19 mm pistol idag världens mest använda pistol för polis och militär, Glocken är även känt från klassiska filmer som exempel Jason Borurne filmerna, sist men inte minst så kommer du att få testa en klassisk MADE IN USA revolver Ruger GP100 med den klassiska kalibern 357 Magnum känn adrenalinet pumpa i kroppen!

Dessa pistoler kommer du att använda

Hämmerli X-esse

Hämmerli X-esse, är en tysk tillverkad tävlingspistol i kaliber .22 LR. som huvudsakligen riktar sig till sportskytte.

0
Antal skott

Glock 17

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

0
Antal skott

Ruger Super Redhawk kaliber 44 Magnum

Ruger Super Redhawk 44 Magnum klassiska kalibern från dom gamla Dirty Harry filmerna med Clint Eastwood.

0
Antal skott

Om upplevelsen

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse! Viktig information Du bör vara på plats 15 min innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

För mera information samt för att boka besök vår hemsida thetarget.se alternativ ring 08-7269600 eller mail info@thetarget.se

Boka

Se fler paket

GÖMD. Ruger GP100

Ruger GP100 är en serie revolver från Sturm, Ruger i USA.

Revolveren kom i produktion 1985. Den är konstruerade i stål. Den är tillverkade i kaliber .357 Magnum.

0
Antal skott
Translate »

Nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev när vi har något viktigt att berätta, det kan vara allt från nya upplevelser till kanonerbjudanden.