fbpx

Våra Upplevelser

Pistolskytte är en fantastisk och spännande utmaning som passar alla. Under ledning av våra erfarna instruktörer kommer ni att få lära er skjutteknikens grunder och garanterat få en skarp, rolig och minnesvärd upplevelse.

PREMIUM 995 Skr/p.p

MAX 1395 Skr/p.p

Pistoler

.500 S&W Magnum

.500 S&W Magnum eller bara .500 magnum, är en pistolpatron utvecklad av Smith & Wesson år 2003. Den utvecklades tillsammans med revolvern Smith & Wesson Model 500, som en revolver för jakt med större djur, t.ex. björn.

Glock

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

Hämmerli X-esse

Hämmerli X-esse, en Schweizisk finkalibrig precisionspistol i kaliber .22 LR. som huvudsakligen riktar sig till sportskytte, särskilt olympiska evenemang som styrs av International Shooting Sport Federation.

Ruger GP100

Ruger GP100 är en serie revolver från Sturm, Ruger i USA.

Revolveren kom i produktion 1985. Den är konstruerade i stål. Den är tillverkade i kaliber .357 Magnum och är anpassad för skjutas på skjutbana.

Heckler & Koch USP

Heckler & Koch USP (Universal Self-loading Gun) är en halvautomatisk pistol som utvecklats i Tyskland av Heckler & Koch GmbH (H & K)1989 med fokus på främst USA´s militär och polis.

.44 Magnum

.44 Magnum har en grov och tung kula (normalt runt 16 gram) som ofta uppnår utgångshastigheter över 400 meter per sekund vilket ger kulan betydligt mer energi än till exempel .45 ACP. Nackdelen är den hårda rekylen som är påfrestande för skytten och gör att det tar längre tid att sikta om mellan skotten.

Bildgalleri

Instagram

upplevelse-skjutbana-the-target
Translate »