fbpx

Våra Upplevelser

Pistolskytte är en fantastisk och spännande utmaning som passar alla. Under ledning av våra erfarna instruktörer kommer ni att få lära er skjutteknikens grunder och garanterat få en skarp, rolig och minnesvärd upplevelse.

Våra skyttepaket

Medium

Populärt skyttepaket för nybörjare, svensexor/möhippor eller den som bara vill testa på hur det är att skjuta med riktiga vapen.

3 vapen & 17 skott

Pris 595 kr

Premium

Skjuteventet för dig som vill provskjuta flera vapen. Här skjuter du fem olika vapen från kaliber .22 LR upp till .44 Magnum.

5 vapen & 20 skott

Pris 995 kr

Max

För dig som vill skjuta mycket och testa många vapen. Här skjuter du från det minsta till det näst största. Du blir garanterat nöjd!

8 vapen & 40 skott

Pris 1395 kr

Armborstevent

Vi har byggt en modern skjuthall med 9 skjutplatser för armborst i anslutning till vår vanliga skjutbana. 

Vi skjuter med gevärsarmborst med 16” bultar på precisionstavlor från 18 m avstånd.

Eventet leds av instruktör som lär dig skjutteknik och säkerhetsregler. Bokning går endast göra via kontaktformulär eller via telefon.

Paket Magnum

För dig som vill känna adrenalinet i kroppen, detta paket smäller högt! Här får du testa att skjuta dom största magnum kalibrarna i världen du avslutar det hela med den legendariska S&W 500 Magnum.

Totalt 50 skott

Pris 1300 kr

Glock paket

Passar dig som har besökt oss tidigare och bara vill skjuta med ett vapen. Här skjuter du med Glock 17 alt 19 en av världens mest använda pistoler för militärt och polisiärt bruk.

Totalt 50 skott

Pris 1300 kr

Paket Magnum

För dig som vill känna adrenalinet i kroppen, detta paket smäller högt! Här får du testa att skjuta dom största magnum kalibrarna i världen du avslutar det hela med den legendariska S&W 500 Magnum.

Totalt 44 skott

Pris 1495 kr

Paket Ragnar Skanåker

För dig som vill känna dig som legendaren Ragnar Skanåker så är detta paketet för dig. Här får du testa på att skjuta precision under en timme med ett tävlingsvapen på 25 meter! Här gäller det att hålla fokus på högsta nivå. Detta paket passar även dig som är intresserad av att börja med sportskytte.

Totalt 50 skott

Pris 995 kr

Westen paket

För dig som vill känna dig som Zeb Macahan , här har du chansen att testa några riktiga klassiker som du hade som knallpulver version som barn. Wild wild west!

Totalt 12 skott

Pris 650 kr

Pistoler

.500 S&W Magnum

.500 S&W Magnum eller bara .500 magnum, är en pistolpatron utvecklad av Smith & Wesson år 2003. Den utvecklades tillsammans med revolvern Smith & Wesson Model 500, som en revolver för jakt med större djur, t.ex. björn.

Glock

Glocks pistoler har tack vare av tillförlitlighet, enkelhet och låg vikt blivit mycket populära bland polisstyrkor och militärer världen över.

Hämmerli X-esse

Hämmerli X-esse, en Schweizisk finkalibrig precisionspistol i kaliber .22 LR. som huvudsakligen riktar sig till sportskytte, särskilt olympiska evenemang som styrs av International Shooting Sport Federation.

Ruger GP100

Ruger GP100 är en serie revolver från Sturm, Ruger i USA.

Revolveren kom i produktion 1985. Den är konstruerade i stål. Den är tillverkade i kaliber .357 Magnum och är anpassad för skjutas på skjutbana.

Heckler & Koch USP

Heckler & Koch USP (Universal Self-loading Gun) är en halvautomatisk pistol som utvecklats i Tyskland av Heckler & Koch GmbH (H & K)1989 med fokus på främst USA´s militär och polis.

.44 Magnum

.44 Magnum har en grov och tung kula (normalt runt 16 gram) som ofta uppnår utgångshastigheter över 400 meter per sekund vilket ger kulan betydligt mer energi än till exempel .45 ACP. Nackdelen är den hårda rekylen som är påfrestande för skytten och gör att det tar längre tid att sikta om mellan skotten.

Bildgalleri

Instagram

upplevelse-skjutbana-the-target
Translate »