Bokningsvillkor

Vänligen läs igenom dessa ordentligt då vi förutsätter att varje deltagare är införstådda med dessa och kommer neka deltagande på prova-på skytte utan möjlighet till återbetalning vid avvikelse från villkoren!

-Samtliga deltagare måste ha med sig giltlig ID-handling. Det är EJ godkänt med bild på legitimation. Legitimation skannas i besöksregistreringen på plats tillsammans med foto på varje deltagare vid incheckning.

-Det är strikt 18-års gräns för deltagande i prova-på skytte. Tonårsbarn kan följa med och titta på genom glasvägg i anslutning till skjutbanan. Barn är jättesöta men ej välkomna till skytteklubben.

-Samtliga deltagare måste vara nyktra. Ingen alkohol eller andra substanser får intas före skyttet. Vid misstanke om detta kommer personalen neka tillträde till skjutbanan.

-Bokat paket är per person och skall vara förbetalt via hemsidan innan besök. The Target tillåter inga drop-in besök!

-The Target hanterar inga kontanter under några omständigheter!

-Bokade och betalade paket återbetalas ej. Vid eventuellt förhinder, kontakta kundtjänst så kan upplevelsen ombokas till nytt datum.

-Kom i tid, 15minuter före bokad tid.

-Foto & filmande i lokaler och under upplevelsen är tillåtet under vissa förutsättningar. Det är ej tillåtet att posera med vapen på bild.

-Se integritetspolicyn avseende hur The Target spar data efter din bokning och vid ditt besök påplats.