Det smäller!

På riktigt.


En upplevelse du sent glömmer. Prova pistolskytte med flera olika typer av pistoler och revolvrar eller varför inte karbin som är en modern gevärstyp med all häftig extrautrustning?

Har du alltid velat prova riktiga skjutvapen? Funderar du på att börja träna och utbilda dig i pistolskytte men osäker på om det är din grej? Hos oss kan du boka tid för att prova på pistolskytte - allt sker på riktigt i en kontrollerad och säker miljö tillsammans med erfarna instruktörer med bakgrund från både Polis, Försvarsmakt, Skyddsvakt och tävlande i Sportskytte. Du bokar upplevelsepaketen här på hemsidan, vi tar ej emot bokningar via mail eller telefon.

Du kan läsa lite om de olika paketen som erbjuds nedan, innan du fortsätter bokningsprocessen. Notera att du behöver läsa igenom bokningsvillkoren längre ner innan du kan börja boka. Under bokningsprocessen kan du även göra flera tillval till ditt paket.

Letar du presentkort? Klicka här för att komma direkt till e-shopen.

.22 pistolpaket ​​

Prova 30 patroner med en precisionspistol från Xesse .22 eller Glock 44. Hämmerlin är även det man lånar som klubbvapen vid utbildning i precisionsskytte.

995kr

Premiumpaketet

Prova på tre olika pistoler i de tre vanligaste pistolkalibrarna. Glock 44 med 10 patroner .22LR, Glock 17 Gen5 med 10 patroner 9mm och avslutningsvis Walther PPQ45 10 patroner .45 ACP. 

1395kr

Maxpaketet

Prova på tre olika pistoler i de tre vanligaste pistolkalibrarna. Glock 44 med 20 patroner .22LR, Glock 17 Gen5 med 20 patroner 9mm och avslutningsvis Walther PPQ45 20 patroner .45 ACP. 

1795kr

Karbinpaket

Testa skjuta med en Schmeisser AR-15 karbin anpassad för 9mm kaliber. 
Du kan även boka det större gevärspaketet och skjuta två Sig Sauer MPX varianter. 30 eller 60 skott med 9mm kaliber. Gevären är halvautomatiska och bestyckade med frontgrepp och rödpunktsikte för maximal stabilitet och träffsäkerhet!

1495kr / 2495kr

9mm Pistolpaket

Om du känner mer för att hålla dig till en och samma pistol så är detta alternativet för dig. Du skjuter 3x10 skott i kaliber 9mm med en Glock 17 Gen 5. Du kan även välja till att prova några andra utvalda pistoler under boknings-processen. Glock 17 är bland de vanligaste tjänstevapnen hos kustbevakning, tull, militär och skyddsvakter.

1195kr

Armborstpaket

Som en av få klubbar i Sverige kan vi också erbjuda inomhusskytte med armborst! Karbinliknande armborst med rödpunktsikte och 30 pilar totalt. Vi erbjuder även utbildning i pistolarmborst-skytte med syfta att söka licens för eget innehav för träning och tävling!

995kr

Bokningsvillkor

Notera att du måste läsa igenom bokningsvillkoren och godkänna dessa under bokningsprocessen. Avvikelser från våra villkor leder till att du inte kan utföra aktiviteten! Notera att systemet också gör en digital bakgrundscheck och individer med grova brott i registret kan ej delta på aktiviteten.

Det är strikt 18-års åldersgräns för att prova på skytte. Detta måste också styrkas med medtagen och giltlig legitimation för varje deltagare! Saknar deltagare legitimation kommer denne ej få delta i aktiviteten. Bilder osv. på legitimationer godkänns ej. Eventuella ungdomar kan medfölja som familjemedlemmar men får vänta i loungen och betrakta skyttet genom närliggande glasvägg. Vår miljö och faciliteter lämpar sig ej för småbarn så dessa ber vi er lämna hemma.

Det är absolut förbjudet att besöka våra faciliteter om du är påverkad av alkohol eller droger - även receptbelagda sådana. Alkoholpåverkade individer kommer att eskorteras från faciliteterna. Drogpåverkade individer grips och polisanmäls!

Ett begränsat antal åskådare kan se upplevelsen genom glasvägg i anslutning till skjutbanan. I mån av plats kan instruktörerna tillåta att ett par åskådare följer med in på skjutbanan. Vi vill poängtera att detta inte kan garanteras utan blir ett beslut påplats beroende på antal personer på skjutbanan.

När du är på skjutbanan är det ok om ditt sällskap tar några bilder eller en kort film när du skjuter din upplevelse. Sunt förnuft råder. Det är förbjudet att posera med eller syssla med annat olämpligt beteende med vapen på bild eller film. Vi tillåter inte att filminspelning sker konstant under hela vistelsen!

Bokad tid gäller! I de allra flesta fall kommer din upplevelse ske tillsammans med andra sällskap. Det kommer troligen även vara fler bokningar efter ert pass. Därför är det viktigt att passa tiden du har bokat. Kom 15minuter före bokad starttid.  Om du stöter på försening -I mån av möjlighet så kan vi boka om din upplevelse till nästkommande pass alternativt en annan dag.
Som praxis gör vi inte återbetalningar av bokade upplevelser. 

Dömd för brott

Om deltagare är dömd för grovt brott kommer denne ej kunna deltaga i prova-på skytte. Bokningssystemet gör en aktiv bakgrundskontroll på varje deltagare och varje deltagare måste legitimera sig påplats.

Har du läst bokningsvillkoren?

Starta bokningsprocessen här-->